Annette Vogel

"Wat we hoorden waren liedjes, uiteenlopend van sfeer en melodie. Boeiend en dan weer onderhoudend en nooit sleets of voorspelbaar. Maar ook niet gezocht om virtuoos te willen wezen. Naast de invloeden die ze zelf al vermeldde, hoorden we NOrah Johans, Katie Melua en Menanie in de verte.. Maar ook weer niet bedacht.

Zang, gitaar en bas in de stemmen gelaagd. Jazzy, funky. En tal van onderwerpen, oa het dorpje waarder, dat even tegen het licht werd gehouden. Uiterst aangenaam gevarieerd optreden. (Hans Veen /AOP Gorinchem/ Café De Keizer

"Singer-songwriter Annette Vogel zingt en schrijft nummers en wordt begeleid door Mario Kaspers op bas en Jannet Fink op viool. De nummers zijn beslist origineel; mooie arrangementen en inhoudelijk ook iets te zeggen." (Café Scheltema Leiden / pr/Pim Rusch) 

"Ik deel dit even omdat je Annette Vogel en Sidekick Mario Kaspers een keer moet hebben gezien.Je hebt tegenwoordig een shitload aan "singer-songwriters" en sommigen hebben mooie liedjes en zelfs ook nog een mooie stem, maar Annette en haar muziek staat daar los van en op zichzelf.Ze benadert het schrijven van muziek op haar eigen soms onnavolgbare manier en haar teksten zijn zelden alledaags." ( Muziekspecialist "De Spoel" - Frits Spoelstra)

"De combinatie van zang, gitaar en bas vullen elkaar erg goed aan. Het hele optreden bleef boeien!" (geluidsman Plankgasten)

"Klinkt erg goed, bedoeld als opbouwend: mag wat mij betreft textueel ietsje minder woorden; teksten mogen nog directer" (programmeur Einde Wereld)

interview in blad Live Podium dec. 2016